Kos szülött Vízöntő aszcendenssel

2010. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nyugtalanító és titokzatos meglátásaid vannak az élettel kapcsolatban, gyakran kiszámíthatatlan különcnek tartanak az emberek, akik nem ismernek. Nem kell szégyellned magad azért, mert nem olyan vagy mint az átlag, és nem akarsz lépést tartani a tömegekkel.

Képes vagy az egészet látni, teljes mértékben mentes vagy az előítéletektől. Mindenkit olyannak fogadsz el amilyen, s úgy tűnik, egyszerűen gyűjtöd magad köré az embereket.

Szükséged van arra, hogy tulajdon belső hangod szerint élj, mindenben ez határozza meg cselekedeteidet. Ez gyakran jelenti azt, hogy félreteszed barátaidat, még a kedvesedet is vagy ismét előráncigálod őket attól függően, hogy éppen milyen hangulatban vagy.

Hajlamos vagy továbbá arra is, hogy a minőség rovására előnyben részesítsd a mennyiséget.

Erős vagy, de soha sem rosszindulatú, ám ha nem lehetsz egy játék főszereplője, akkor inkább nem is játszol.

Fontos neked a szabadság és a tudás, soha nem akarod megkötni mások kezét, és arra sem akarod őket kényszeríteni, hogy a te elképzeléseidet kövessék.

Nálad az emberek sokkal fontosabbak, mint a tárgyak, mégis néha nehezen fejezed ki az érzelmeidet. Engedd, hogy a cselekedeteid alapján ítéljenek meg,  nálad jobban senki sem ért a testbeszédhez.

2010-ben a Szaturnusz a Mérleg jegyébe lép tartósan. Ez azt jelzi, hogy életedben a párkapcsolati kérdésekkel sokkal többet kell foglalkoznod.

Munkatársak és a tulajdonostársak hajlamosabbak a szokásosnál nagyobb követelmények elé állítani. Több elismerésben lehet most részed és ez némi hivatali súrlódást is okozhat. Be kell bizonyítanod, hogy tényleg meg tudod csinálni azt, amiről azt állítottad, hogy meg tudod tenni.

Ha az elmúlt 14 év során kellőképpen fejlesztetted önismeretedet és belső tudatosságodat, pályafutásod most bizonyosan emelkedőre vált. Jobban a közfigyelem reflektorfényében fogod találni magadat. Közelebbi kapcsolataid valószínűleg megerőltetőbbnek bizonyulnak, mint általában, több figyelmet kell szentelned rájuk. Egyes kapcsolatok most véget érhetnek.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top