Kristen Stewart vörösen

2010. 08. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az egész világ Alkonyat-lázban ég, így nem csoda, hogy milliók kísérik figyelemmel a főszereplő színésznő, Kristen Stewart stílusát. Kristen pedig még véletlenül sem untatja közönségét a megjelenésével: külseje időről időre drámai változáson megy keresztül! Most éppen bronzvörös árnyalatúvá festette tincseit!
Június 28-án a David Letterman Show-ban mutatta be új külsejét a nyilvánosság előtt. Két-három éve már sötét árnyalatokban játszott a frizurája, így valószínűleg megelégelte az egyhangúságot és váltott. De milyen hatásosan!
Állig érő hajkoronája vöröses színben pompázik és szőke melírcsíkok tarkítják. Kíváncsian várjuk, hogy hány tinilány fog bálványát követve hasonló frizurát kérni a fodrásznál! Hajviselet terén Kristen mindig is meglehetősen kísérletező típus volt. Az évek során számos fazont kipróbált: majdnem az összes lehetséges színben tündökölt már a haja, viselte hullámosan, egyenesen, volt rövidre vágott és hosszú lobonc is… Vessünk egy pillantást a színésznő eddigi frizuráira!
Így festett 2002-ben, 12 éves korában: állig érő, egyenesen hordott, mézszőke haj. Annyira természetesnek és érintetlennek tűnik, hogy elgondolkozunk, vajon nem szőkének született-e a kaliforniai lány? Ám csupán egy évvel később már megnövesztette a haját és gesztenyeszínűre festette. A 2005-ben készült fotókat látva felmerül bennünk a kérdés: ő valóban Bella, csak szőke hajjal? Bármilyen szokatlan is a film után, mégis jól áll Kristennek a szőke árnyalat.
2007-ben művészien feltűzött, rendetlen szőke konttyal jelent meg a vörös szőnyegen. Nem sokkal később vöröses árnyalatúra festette tincseit, és leengedve, hullámosan hordta őket. Még a szemöldökét is beszínezte, hogy passzoljon a hajszínéhez. Szintén 2007-ben már a harmadik stílusváltáson esett át: ismét szőkére melírozott frizurát viselt! 2008-ban, az első Alkonyat film megjelenésének évében frizurája is igazodott a vámpírfilm hangulatához. Feketére festette loknijait, és könnyed hullámokba rendezve viselte. Fehér bőrével a sötét hajszín drámai kontrasztot képez – valóban csaknem úgy néz ki, mint egy vámpírlány!
Hamarosan visszatért a jól bevált, gesztenyebarna hajszínhez, fekete melírcsíkokkal megbolondítva azt. 2009-ben egy rövid ideig punkos stílusú, rövid fekete hajat viselt.
Az biztos, hogy a színésznő igazi kaméleon, és egyáltalán nem retten vissza egy kis változatosságtól! Ám azért némi állandóság is van hajviseleteiben. Megjelenésében gyakran játszik főszerepet a rockos sikk, a lázadó, laza külső. Általában könnyed, erőlködésmentes, kissé kócos hatású frizurát visel. Legtöbbször még a vörös szőnyegen is úgy fest a haja, mintha csak a sarki boltba ugrott volna le! Habár a sztár hajkoronája gyakran kissé rendetlen hatású, mintha éppen most kelt volna ki az ágyból, de mindig dús és egészségesen fénylő. Hanyagnak tűnő frizuráiért néhányan bírálják is őt, de szerintünk éppen ez ad a színésznőnek könnyed, sikkes és szexis megjelenést! Kristen egyszer azt nyilatkozta, hogy ő nagyon is szereti laza, rendezetlen frizuráját.
 
Te mit gondolsz Kristen frizuráiról? Melyik a kedvenced?


Szerző

donna.hu



Scroll to Top