Megújult a Donna.hu!

2010. 08. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A dizájnváltással a weblap lényegét tekintve nem változott: a régi funkciók megmaradtak, és néhány újjal is találkozhatnak a felhasználók. A weblap viszont levetette régi, divatjamúlt köntösét és mozgalmasabb, frissebb lett! A közösségi jelleget és a rovatokat például új menüpontok erősítik a fejlécben, hogy könnyebben átlátható legyen a honlap. Fogadjátok szeretettel a korszerűbb, egyszerűbb, kívül-belül megújult Donnát!
Az újítások között szerepel például a közösségi funkciók egy oldalra gyűjtése, a cimkézés és az ikonrendszer bevezetése. A fórumoldalt is megreformáltuk: lényegesen javult az átláthatósága, ráadásul ezentúl keresni lehet a topicok nevei és a hozzászólások között!
 
A Donnára továbbra is meghívásos alapon lehet bekerülni. Regisztráció nélkül az olvasók elérhetik a cikkeket, de a közösségi funkciók (belső levelezés, fórum, chat, szakértői rendszer stb…) és a nyereményjátékok csak belépés után láthatóak. A honlap felhasználói köre nagyon széles, jelenleg 181382 nő és 41760 férfi regisztrált felhasználónk van!
Tudtad -e, hogy:
Jelenleg több mint 223000 felhasználónk van? Statisztikailag minden negyedik 25 év feletti nő a Donna.hu regisztrált tagja! A Donna.hu felhasználói között a férfiak száma korlátozott? Tíz nőre maximum egy férfi jut! Az ország egyik legpörgősebb fórumát találod a Donnán? Több mint ötmillió hozzászólás van a topicokban, és naponta több mint 4000 új hozzászólás születik! Felhasználóink naponta több mint 3000 képet és 100 új videót töltenek fel? Gyere és oszd meg te is kedvenc képeidet, videóidat a közösséggel!

Bár ez egy női közösségi lap, valójában nem csak nők tartoznak a felhasználók közé. Férfiak is bekerülhetnek, de csak olyanok, akiket a hölgyek beszavaztak a weblapra a pontozásos rendszerben. A férfiak száma korlátozott: tíz nőre csak egy férfi jut, ezért a jelentkezőknek be kell vetniük minden vonzerejüket a csajok meggyőzése érdekében! 

Nem csak a pasikra lehet szavazatot adni: a hölgyek egymás adatlapját és fotóit, videóit is külön-külön értékelhetik, ezzel plusz pontokat adva egymásnak. A pontok gyűlnek vagy fogynak a felhasználó és ismerősei aktivitása függvényében. Tehát olvasgass a weblapon, szavazz, fórumozz, levelezz, gyűjts ismerősöket és bíztasd őket is aktivitásra! 

A  fejlesztés még nem állt meg: például a chat is meg fog újulni és webchattel bővül, valamint a képeslapküldési lehetőség felhasználóbarátabb lesz. Webtévés elemeket is láthattok majd a honlapon! Várjuk véleményeiteket, javaslataitokat a fejlesztés irányára vonatkozóan! Mit szeretnétek még látni a Donnán?

Fontos: az oldalon tapasztalt rendellenes viselkedéseket, hibákat a Hibabejelentés fórumtémában jelezhetitek - mi igyekszünk kijavítani azokat. 

Gyere, és legyél te is tagja ennek az exkluzív csapatnak! Ha nő vagy, kérj meghívót egy barátnődtől, ha férfi vagy, regisztrálj és töltsd ki adatlapodat minél izgalmasabban és eredetibben annak érdekében, hogy a csajok rád szavazzanak, és mihamarabb bekerülhess a Donnára!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top