Lady Gaga bugyi nélkül papírt zabált

2011. 05. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Erősen hiányos öltözetben látogatott el a David Letterman talkshow-ba Lady Gaga. Csak csizmát és rövid bőrdzsekit viselt. Az énekesnő megpróbálta rávenni a műsorvezetőt, hogy csak alsógatyát hordjon, kérdezősködött a talkshow stylistjairól, és amikor nem tetszettek neki a kérdések, széttépte a műsorvezető noteszét és megette a papírt. Letterman jól bírta a megpróbáltatásokat.

Letterman: Mit viselsz? Vagyis mit nem viselsz? Ne érts félre, ez remek, deee...

Lady Gaga: Csak a dzseki tetszett, szóval elhatároztam, hogy mást nem veszek fel. Letterman: Ebben a tekintetben nagyon különbözőek vagyunk. Sosem gondoltam olyat, hogy „Ma csak az alsóneműmet fogom viselni.” Lady Gaga: Miért nem? Letterman: Csak az alsógatyám?? Lady Gaga: Meg lennél lepve. Letterman: Meg ám. És te is. Hát még az erkölcsrendészet.

Arra a kérdésre, hogy honnan származnak Gaga ruházatának elemei, a celeb azt a választ adta, hogy a kukából. Gyorsan hozzátette, hogy a stúdióba jövet találta.

Aki valóban kíváncsi arra, hogy melyik tervező dzsekije tetszett meg Gagának, az interjúban erre semmi utalást nem hall... viszont szerencsére elég karakteres a bőrcucc ahhoz, hogy felismerjük. A Viktor And Rolf 2011-es őszi kollekciójából való. A kollekció nagy felhördülést keltett a bemutatón és azóta is megoszlanak a vélemények róla, ráadásul az egyik modell állítólag súlyos allergiás reakciót kapott a vörös arcfestéktől, amivel mindegyiküket bemázolták.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top