Mi a celebek karcsúságának a titka?

2011. 05. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mitől olyan irigylésre méltóan csinos Cindy Crawford még negyven felett is? Milyen diétával vigyáz a vonalaira Eva Longoria? Most kiderül!

Kelly Brook

Év elején még egy kicsit kerekdedebb volt, ám Kelly Brook hamar ismét formába lendült. A titka: méregtelenítő lédiéta. Az alkohol szigorúan tilos, sok-sok edzés, gyümölcslevek, zöldségek. A diéta megtette a hatását, Kelly ismét büszkén vállalhat bikinis fotózásokat.

Cameron Diaz

Sok celebével ellentétben Cameron Diaz súlya állandó, ami egyrészt a gyors anyagcseréjének, másrészt pedig rendkívül aktív életmódjának tudható be. Egyik kedvenc sportja a szörfözés, ami óránként nagyjából 200 kalóriát éget el, a táplálkozására pedig a sokszor kis adag egészséges étel fogyasztása a jellemző.

Hayden Panettiere

Hayden nem rendelkezik olyan szuperzsírégető metabolizmussal, mint Cameron Diaz. Neki gondosan ügyelnie kell a bevitt táplálék mennyiségére, hogy megőrizze az alakját. Az úgynevezett negyedelő diétával él, ami annyit tesz, hogy például az ebédjének egyszerre csak a negyedét eszi meg, majd húsz perc múlva a másik negyedét, és így tovább. Ennek köszönhetően a gyomornak elég ideje van a táplálék megemésztésére, és így átlagosan 210 kalóriával kevesebb kalória jut be a szervezetbe a nap folyamán.

Eva Longoria

Állítása szerint törékeny alakját nem éheztetéssel óvja a kilóktól, hanem önmérséklettel. „Nem vagyok mániás fogyózós. Szeretem a halat, a gyümölcsöket, de ugyanakkor a cheeseburgert és a pizzát is. Mértékkel minden jöhet!” Szimpatikus módszer, ám megjegyezzük, azért ő se hanyagolja az edzőtermet.

Cindy Crawford

Vékony, szépen kidolgozott testére nézve nehéz elhinni, hogy a 40-es éveiben jár. Minden bizonnyal szerencsés génekkel áldotta meg az ég, ám valószínűleg nem így festene, ha nem edzene rendszeresen, valamint ha egészséges harapnivalókból álló étrendjét hamburger menüre cserélné.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top