Lady Gaga és Carl Luc eljegyezték egymást

2011. 01. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A PopOnThePop értesülései szerint Stefanni Germanottát eljegyezték.

Az utóbbi időkben sokat foglalkoztak azzal a lapok, hogy vajon együtt van-e Lady Gaga a kevésbé ismert rockzenész pasijával, Carl Luckel.

Egyre többször látni őket meglehetősen meghitt szituációkban. Habár a kapcsolatukról szóló pletykákat a pár nem hajlandó megerősíteni, a lesifotók tanúsága szerint kosármeccsre és nyaralni is együtt járnak, ráadásul az ünnepeket egyes források szerint Luc szüleinél töltötték Nebraskában. A hírek szerint az eljegyzés is ekkor történt meg, de hivatalosan bejelenteni csak Gaga új lemeze, a Born This Way című album megjelenésekor fogják, február 13-án.

A PopOnThePop írása szerint a párhoz közelálló ismerősök azt nyilatkozták, az esküvő dátuma még nincs meg, és valószínűleg nem is fogják elsietni, hiszen Gaga már többször elmondta, neki most a karrier és a rajongók a legfontosabbak.

A pár 2005-ben kezdett randizni, de mikor Stefanniból Gaga lett, szétváltak útjaik. Néhány hónapja látták őket először újra együtt. A dolog pikantériája, hogy korábban már az is felröppent, hogy decemberben, Londonban fognak összeházasodni egy mesébe illő esküvő keretein belül, de legjobb tudomásunk szerint ez a hír sem bizonyult valósnak, hacsak nem titokban jött létre a frigy. Gaga egyébként azt nyilatkozta, soha senki nem jelentett még ilyen sokat neki, mint Luc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top