Megszületett Cruzék gyermeke

2011. 01. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nemhogy képet nem láthat róla a publikum, de egyelőre még a nemét sem árulják el. A sztárok gyakran rejtegetik csemetéiket születésük után, hogy aztán később milliós összegekért adják el az első fotókat. Itt is erről van szó?

Penélope Cruz és Javier Bardem gyermeke a Cedars Sinai Klinikán jött világra, Los Angelesben, a sajtó teljes kizárásával. Egyes hírek szerint a baba már hétvégén megszületett, mások szerint csak tegnap, de valójában semmi pontosat nem tudni. Az újszülött nemét is titokban tartják, a sajtó érdeklődésére pedig mindeddig kitérő válaszokat adtak.

A pár tavaly kötött házasságot, Cruz pedig A Karib-tenger kalózai forgatásán „bukott le”, ahol a szemfüles fotósok kiszúrták növekvő pocakját. 1992-ben egy forgatáson ismerték meg egymást férjével, de legközelebb csak 2008-ban találkoztak újra Woody Allen filmjének munkálatai alatt. A szerelem ekkor szövődött közöttük. Cruz és Bardem nemcsak magánéletükben, de hivatásukban is sikeresek. Mindketten Oscar-díjasok, Bardemet pedig idén is jelölték az Inárritu Biutiful című filmben nyújtott alakításáért. A színész egyébként egy nemrégiben adott interjúban bevallotta, fiatalon egy rövid ideig chippendale fiúként kereste kenyerét.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top