Lajcsi is belefog a tehetségkutató bizniszbe

2011. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Galambos Lajos is úgy döntött, kivág egy szeletet a tehetségkutatók tortájából. Nagyszabású műsort tervez, melyben a véleménye szerint mostohagyerekként kezelt mulatós műfaj tehetségeit kutatja majd.

A produkciót a Muzsika TV fogja sugározni. A jelentkezési határidő ugyan március 31-ével lejárna, de aki kedvet és tehetséget érez magában még nyugodtan jelentkezhet, ugyanis Lajcsi a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbította a versenykiírást.

„A műfaj valahogy mostohagyermeke a honi zenei életnek, pedig a rajongótábora hatalmas, és bizony számtalan feltörekvő tehetséget lehet találni határainkon innen és azon túl is.” – nyilatkozta az Új Ásznak a mulatós zene királya. Azt is elmondta, igenis nagy szükség van rá, hogy legyenek színvonalos mulatós zenét játszó zenészek, hiszen nem mindenkinek van rá lehetősége, hogy neves sztárokat hívjon meg például a lakodalmába. Ráadásul vidéken nagy hagyománya is van a műfajnak. Az érdeklődés hatalmas – állítja a trombitás, ezért három egész hónappal meghosszabbítják a jelentkezési határidőt, hogy senki se maradjon le róla.

A zsűri feladatát igazi illusztris társaság fogja ellátni: Bangó Margit és Bódi Guszti is szerepel a névsorban. Jó hír, hogy ezzel együtt akár még azok számára is érdekes lehet majd a dolog, akik nem annyira rajonganak a hegedűszóért, hiszen Bangó Margit és Bódi Guszti sem arról híres, hogy pusztán jóindulatból visszatartaná valódi véleményét.

Fotó: RTL Klub/sajtóklub/Bársony Bence

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top