Nyerd meg álmaid#br# esküvői ruháját – #br#Makány Mártától!

2011. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Makány Márta Divatház egy nyereményjátékba fogott, mellyel egy szerencsés és lelkes menyasszony megnyerheti álmai ruháját. A játék menete egyszerű: a menyasszony bemegy a boltba, lefotóztatja magát egy Makány Márta esküvői ruhában, majd a képet kirakja a márka rajongói oldalára, miközben megkéri barátait, hogy lájkolják a fotóját. A legtöbb szavazatot kapó vendég nyeri meg az álomruhát.

Mindehhez nem kell mást tenned, mint részt venned egy játékban, melynek menete egyszerű:

Próbálj fel egy Makány Márta esküvői ruhát a boltban! Fotózd le magad vagy fotóztasd le magad fotósunkkal! Posztold ki a fotót a Makány Márta rajongói oldalra! Kérd meg ismerőseidet, hogy lájkolják a fotódat 2011. április 10-ig, és ha te kapod a legtöbb lájkot, megnyerted az álomruhát!

Szeretettel várunk minden menyasszonyt a boltban, az V. kerület Báthory utca 18-20.-ban. Ha pedig nem vagy menyasszony, terjeszd a hírt ismerőseid között is, hátha jót teszel valakivel.

Amennyiben babonás vagy, hogy párod meglát az esküvő előtt a "nagy" ruhában,  nem kell félned, mert nem kötelező azt a ruhát választanod nyereményként, amiben lefotóztak.

Ha visszatart, hogy nem lesz jó a fotó, amit Te magad készítenél, akkor se tétovázz! Ajándékként egy profi fotóst kértek meg, hogy segítsen elkészíteni rólad a fotót, csak előtte jelentkezz be telefonon egy időpont-egyeztetésre. A fotós Láng Péter lesz: www.facebook.com/langpeterphotography.

Nem csak ruhát, egy igazi divatélményt is kapsz!

A játék 2011. április 10-én éjfélkor lezárul, csak az addig érkezett lájkokat tudjuk beszámolni.

Nem feltétlenül kell azt a ruhát választania a nyertesnek, amiben a fotót készítette, másikat is választhat.

A nyeremény értéke 280 000 forint.

forrás: divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top