Lecsó, ahogy én szeretem

2009. 06. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

1 kg paprikából, kb fél kg paradicsomból, 2 nagy fej vöröshagymából készítem.   A hagymát kockára vágom, megdinsztelem olajon, a paprikát karikára, a paradicsomot cikkekre vágom, így dinsztelem tovább. Teszek bele köménymagot, egy kevés őrölt borsot, majoranát, ízlés szerint sózom. Egészen a "zsírjáig" sütöm le,  ja és ki ne felejtsem a számomra lényeges dolgot a 4 gerezd fokhagymát összezúzva. Amikor majdnem kész, akkor teszem bele a piros paprikát.

Tojást szoktam ráütni...nem tudom meddig lennék képes az így elkészített lecsót enni. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Rácskay Zsókának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

  Ínycsiklandozó ízek, a Torkosság kisördögének ajánlásával   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top