Legyél te is kristálygyógyász!

2010. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A különböző kristályoknak energetikai kisugárzása van, mely bizonyos feltételek mellett gyógyhatású. Az Univerzumban minden rezgésekből tevődik össze, és ahogy az embereknek, hangnak, fénynek is külön rezgése van, úgy a kristályoknak is. Mind-mind külön frekvencián rezeg, de a kapcsolat közöttük ennek ellenére nem lehetetlen. Ha egy kristály rezgése találkozik egy emberével, új vibrációs erő jön létre, mely segíti a test gyógyulását, a tudatosság szintjének elérését.

A kristálygyógyászat nagy múltra néz vissza, Kr.e. 1600-ból már  vannak róla ismert leírások, több mint 80 ezer éve használják a Földön. Összetett, természetes gyógyítási rendszer, így megfelelő alázatot és felelősségtudatot igényel, akár saját magunkat, akár másokat kezelünk.

 

Tisztíts!

A különböző kristályokhoz, marokkövekhez ma már számos helyen hozzájuthatunk, rengeteg szín, forma közül választhatunk, akár úgy, hogy utánanézünk a testre gyakorolt hatásának, akár a tudatalattinkat használva, „ráérzésre” választunk. Alapszabály, hogy a kristályokat használat előtt mindig meg kell tisztítani. Ez több módon lehetséges (napoztatás, kvarc kristálynál tengeri sóba helyezés 3 napra), de a legelterjedtebb módszer a tiszta, hideg vízzel való lemosás több percig. Miért szükséges? Mert a kristály nem csak a saját rezgésünket és pozitív energiákat raktározza el, hanem negatív lenyomatokat is tárol. Ha rajtunk kívül más is érinti a kristályt, az újból más lenyomatot képez rajta, így a tisztítást ismét el kell végezni. Időről időre érdemes megtenni ezt egyébként is, hogy saját negatív tartalmainktól is megtisztuljon.

 

Aktiválj!

Az alaphelyzet egyelőre legyen az, hogy magunkat kezeljük. A kristályt rezgéseinkkel a legegyszerűbben a kezünkön keresztül tudjuk feltölteni. Általában a jobbkezeseknek a jobb, balkezeseknek a bal kéz, ami erre szolgál. A kristályt a tenyérbe helyezve kezdődik meg a folyamat, mely pár perc ráhangolódást igényel, lehetőleg csukott szemmel. A kéréseket gondolati úton is közvetíthetjük a kristály felé, ami egy idő után elkezd melegedni. Az érzésekre hagyatkozva döntsük el, hogy a feltöltődés megtörtént-e, általában kellő figyelem és ráhangolódás esetén ez érzékelhető.

Innentől kezdve akár marokkőről, akár kristályékszerről beszélünk, a folyamat végbemegy és a kő, illetve saját rezgésünk egyesült, új erőteret létrehozva. Ha marokkövet töltöttünk fel ily módon, az energiák visszacsatolására a bal kezünket (balkezeseknél jobb) használjuk. Mivel ilyen esetben a kristály nem érintkezik a testünkkel, csak így tudja kifejteni gyógyhatását. A folyamat ismét egyszerű, a tenyerünkbe helyezve hangolódjunk rá és tartsuk addig, ameddig jól esik. Akár tévénézés közben is markolhatjuk, a hatás semmiképpen nem marad el.

 

Az alapokat már elsajátítottuk, következő részünkben kicsit továbblépünk!

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top