Love is in the air

2009. 03. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tavasszal, amikor a téli szürkeség után a napsugarak óvatosan előbújnak a felhők alól, és megjelennek az első hóvirágok, úgy érezzük nem volt felesleges a várakozás. Ahogy reggel, a téli sötétség helyett, óvatos napfény fogad, ahogy kilépsz az ajtón, már nem fogod össze magadon a kabátod, érzed, hogy valami készül, valami van a levegőben.

 

Azon túl, hogy melegebb van, és a kabátcipzár lejjebb csúszik, kezdődik a tavaszi ébredés. Nem csak a természet ébred fel téli álmából, hanem az érzelmeid is, amelyek a tél alatt morcosan dideregve húzták meg magukat lelked mélyén. Most óvatosan előbújnak, hogy átmelegítsenek, hogy észrevedd, mennyi helyes fiú/férfi van körülötted, akiket eddig eltakart a téli homály? Tavasszal, ahogy egyre több ruhától szabadulunk meg, úgy nyílunk meg újra érzelmileg is. Kezdetét veszi a hormonok könnyű tánca, ami persze még nem hasonlítható a nyári őrülethez, de egy kis előjátékként előhozzák belőled a kisördögöt. A téli szomorú hangulat után eufórikus ez az érzés, nagy erővel hat: újra érzed, hogy élsz, nyitottabbá válsz, hogy újra flörtbe kezdj.

Sminkedet nem a sötét színek jellemzik majd, hanem a világosabbak, miközben a ruháid is színesebbé válnak. És kicsit színessé válsz te is odabenn, szinte a napsütéssel együtt ragyogsz. Bőröd még halovány és fakó, de lassan meleg árnyalatúvá színezi a nap, hajad csillogó lesz, véget ér a téli szárazsága. Nagyobb lesz a lendületed, hogy ismerkedj, a meleg levegő a szabadság érzésével kecsegtet, olyan mintha repülni tudnál. Szárnyalsz és megváltozik a kisugárzásod, ami bizony vonzza a férfiakat.

A tavasz a megújulás, az újjászületés szimbóluma. Így te is előveszed a legjobb formád, előkerülnek az illatos krémek, és tusfürdők, amik már nem a melegséget juttatják eszedbe, hanem a frissességet, a felüdülést.

Miközben a buszon ülve észreveszed, hogy milyen helyes a srác, aki szemben ül veled, és a kapaszkodónál álló sem utolsó, rájössz, itt a változás ideje. A fiúkon sincs már nagykabát, arcot takaró sál: újra előbújnak a férfiak és a nők a ruhatömeg alól, és kezdik felfedezni egymást.

Kezdődik a csábítás játéka, melyre egy egész évszakot kellett várni! Az izgalom, a flört, az ismerkedés új időszaka beköszönt. Egyre többen sétálnak majd az utcákon, lassan zöldbe borulnak a fák. Melegszik a levegő is és vele együtt te is. Még csak olvadozol ugyan, nem jött el a nagy érzelmek ideje, de valami elkezdődött: egyre több csókolózó pár ücsörög majd a parkokban, egyre több szerelmes fiatal mászkál majd kéz a kézben, egyre több pár bújik össze az utcákon.

Bár most még az erős szél csavarja ki a kezedből az esernyőt, és eső esik az arcodra, de a nap már megmutatja magát: bízz csak a jobb időben, reménykedj, hamarosan eljön! Nemsokára újra szerelemmel telik meg a város. Szerelem van a levegőben!

Kapcsolódó anyagok:

$$2766$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top