Magyar Imperial

2009. 01. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Most nem egy süti receptet, hanem egy finom sajt receptet szeretnék meg osztani veletek. Hozzávalók: 0.5 liter tejföl, cukor, só.

  Fél liter jó sűrű tejfelhez kavarj este egy csapott kávéskanálnyi finom sót és ugyanannyi cukrot. Hagyd reggelig állni, lehetőleg meleg helyen. Reggel töltsd egy vászonzacskó csücskébe, estig leszivárog a leve,és kész a nagyon finom pikáns sajt. Aki frissiben nem szereti, göngyölje selyem, majd staniolpapírba, így szépen megérik, s hosszabb ideig eláll.

Nagyon finom! Hasonlít a vajkrém ízére. Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Gálné Zákány Szilviának, továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top