Hozzávalók:
Tészta:
6 tojás 20 dkg cukor 1 vaníliás cukor 1 sütőpor 4 cs. málnaízű pudingpor
Krém:
25 dkg margarin 25 dkg porcukor 1 vaníliás cukor 3 dl tej 3 kanál liszt 3 tojássárgája 1 rumaroma meggybefőtt
Tetejére: tortadara
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a sárgákat, a sütőporral elkevert pudingporokat, és megsütjük. A krémhez a tejben elkeverjük a sárgákat, valamint a lisztet, és sűrűre főzzük. Közben a porcukrot és a margarint habosra keverjük, majd a kihűlt krémmel vegyítjük. Hozzáadunk 1 rumaromát, 1 vaníliás cukrot, majd ízlés szerinti mennyiségben meggybefőttet. A tésztára simítjuk és megszórjuk tortadarával.