Merkúr az Ikrekben

2009. 05. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vénusz sajnos jó pár kellemetlen pillanatot okozhat még nekünk, miután kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval. A Merkúr a saját jegyében óriási előnyt jelez saját szülötteinek.

Ha az Ikrek jegyében születtél ismét célokat látsz majd magad előtt. Uralkodó bolygóddal az oldaladon tetterősen vehetsz új feladatokat a kezedbe.

Ha a Skorpió jegyében születtél új kihívásokat kereshetsz. Közben megtörténhet, hogy átlépsz bizonyos határokat, és túllőhetsz a célon.

Ha a Bika jegyében születtél előbb még hozzá kell szoknod a Merkúr új helyzetéhez. Ezen a héten még kipihenheted magad rutinos lazasággal.

Ha a Nyilas jegyében születtél, akkor sokkal magasabbak lesznek az elvárásaid. Erről Mars a Kos jegyében és uralkodó bolygód a Jupiter is gondoskodnak.

Ha a Kos jegyében születtél, ugyancsak vigyáznod kell, nehogy arcra ess. Ismételten döntésre kényszerülsz, és jól teszed, ha az arany középutat választod.

Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor számodra végre megkezdődik a szerelem tavasza. Erről Mars és a Vénusz a Kos jegyében gondoskodni fognak. Egyszerűen boldog leszel.

Ha a Rák jegyében születtél, a Vénusztól és Plútótól komoly feladatot kapsz: az egész világot meg kell majd győznöd képességeidről. Mutasd meg végre erős oldalaidat!

Ha a Vízöntő jegyében születtél most bemutathatod a legjobb oldaladat. A Mars a Vízöntő jegyében és Vénusz a Kos jegyében sármot adnak neked, hogy mindenütt jó hatást kelthess.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, csak nyerhetsz a kozmikus energiákból, ennek megfelelően jól tudsz tervezni, céljaidhoz és terveihez nagy lépéssel közeledsz.

Ha a Szűz jegyében születtél, akkor jó lenne, ha megfogadnád a csillagok tanácsát, próbáld meg elfogadni a változásokat és a változtatásokat. Nem fog nehezedre esni, hiszen alkalmazkodóképességed határtalan.

Ha a Bak jegyében születtél, akkor nagyon jó hétre számíthatsz. A Nap a Bika jegyéből komoly segítséget ad neked. Élvezheted az életet, és családi meghittségből sem lesz hiányod.

Ha a Halak jegyében születtél, akkor téged is támogat a Nap a Bika jegyéből. Segít neked leckét venni a lemondásból. Kicsit csökkentened kellene a súlyodat, amit úgy érhetsz el, ha mérsékeled az elfogyasztott ételek kalóriáját. Ehhez nyugalomra is szükséged van. Aktív pihenéssel kellene töltened a szabad óráidat.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top