Mézes csirkemell

2009. 02. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 kg csirkemellfilé, 20 dkg méz, 4 egész alma, 1/2 dl olaj, só, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, szegfűbors, rozmaring.

A húst csíkokra vágom, besózom, teflon edényben olajat hevítek, beleteszem a csirkemellet, és addig keverem amíg az összes hús ki nem fehéredik.

Tűzálló edénybe beleteszem a félig kész csirkemellet, hozzáadom a fűszereket, a mézet, a szeletekre vágott almákat és kb 20 perc alatt lefedve közepesen meleg a sütőben készre párolom.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Oleszka Mariannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top