Mi kerül a fa alá? – Ajándékötletek az egész családnak

2010. 12. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nemsokára ránk köszönt az év talán legszebb ünnepe és az az érzés, amit hozzátartozóink iránt táplálunk, talán még jobban felerősödik. A csodaszép terített asztal és a meghitt légkör mellett szeretetünket ajándékainkkal is kifejezzük…

Minél nagyobb a szeretet, annál nagyobb az ajándék?

A kérdésre egyszerű a válasz: nem a méret és az érték a lényeg, sokkal inkább az, hogy tiszta szívből adjunk, önzetlenül. De vajon ez beteljesedhet, ha hosszú sorokba tolongva, egymás lábát taposva, az áruházak zsúfolásig rakott polcai között bosszankodva tesszük, vagy ha csak lekapunk valamit a polcról, csak mert „kell”? A hangszóróból felcsendülő „Csendes éj” ellenére így a karácsonyi légkör egy csapásra szertefoszlik, az ajándék pedig elveszíti varázsát, bármilyen szép legyen is… Megoldás? Természetesen van, és akinek nincs ideje a népes családnak kézzel készíteni, számos ötlettel állunk szolgálatára!

Ideális ajándék? Könnyen, gyorsan, hasznosat!

Hogy ne essünk abba a hibába, hogy egy ötvennegyedik bögrét csomagolunk be a fa alá és hogy a gondosan kiválasztott ajándék a fiók mélyén kössön ki elfelejtve, igyekezzünk olyat adni, aminek biztos hasznát veszik szeretteink! Mondjunk tippeket? Derékmelegítőt, melegítőpárnácskákat, ágymelegítőt a fázós napokra, fittnesz DVD-t és jógamatracot az egészséges életmódot követőknek, laptoppárnát, speciális övtáskát a praktikusaknak és tiniknek, Rody lovacskát, tanulószőnyeget, különleges építőjátékot vagy Activity Ballt a legkisebbeknek, unokáknak, mindezt ráadásul igen kedvező áron!

Nem tudsz dönteni? Ne feledd: „Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.” (Thyde Monnier)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top