Milánói makaróni
Egy fej hagymát felkockázunk, zsíron dinszteljük. Hozzáadunk 50 dkg darált húst, amit állandó keverés mellett megpirítunk. Amikor kész, hozzáadunk sót, oregánót, olasz fűszer keveréket, csipetnyi borsot. Átforgatjuk, és az egészet felöntjük paradicsom szósszal (én a Paste nevűt szoktam használni). Kell még bele egy kis cukor, 2 evőkanál ketchup, és a lényeg egy poharas tejföl (kisebbik fajta).
Egy csomag milánói tésztát kifőzünk, leöntjük róla a vizet. Visszaöntjük az edénybe,amiben főztük, majd ráöntjük a szószt. Összekeverjük és egy tepsibe átöntjük.
A tetejére sajtot reszelünk, és addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Most biztos azt kérdezitek: Paradicsom és tejföl? Hidjétek el botrányosan finom!!!