Milyenek a Halak szülöttek? 2. rész

2011. 02. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Magas intelligenciával rendelkeznek. Könnyen tanulnak, és amit egyszer megtanultak, azt örökre megjegyzik. Szellemi kvalitásaikat tekintve nagyon sokoldalúak, sokféle képességgel rendelkeznek, de azokat nem mindig bontakoztatják ki. Ha nagyon sok kellemetlen bolygóelemet találunk a Halak szülöttek horoszkópjában, akkor előfordulhat, hogy szellemileg érdektelenné, esetleg korlátolttá válnak, és sajnos erkölcsileg sem lesz a helyzet magaslatán az illető.

Sokan a Halak jegyében született emberek között rendkívüli beleérző képességgel rendelkeznek, érzékelik a kozmikus vagy természetfeletti befolyásokat, de nem mindig helyesen, mert lényük szeszélyes ötletek befolyása alatt is állhat. Előfordul, hogy előre megálmodnak eseményeket, de rendszerint csak bizonytalan, zavaros sejtelmeik vannak, mint ahogy az életük is fátyolozott, ködös és elmosódott dolgokkal  van tele minden formában és irányban. A Halak jegye a változó minőséghez és a víz elemhez tartozik. Hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Jupiter, de felfedezése után a Neptunuszt is uralkodó bolygójának tudjuk. Ha a születési horoszkópban jól áll a Jupiter, akkor a Halak jegyében született ember jószívű, vallásos, szeret filozofálni, érdeklődik a misztikus, mágikus dolgok iránt. Ha esetleg nagyon rossz a Neptunusz vagy a Jupiter állása, akkor valószínűleg erősen fog hinni a babonákban. Esetleg kritikátlanná és hiszékennyé válik. Jó adottságokkal rendelkező horoszkóp esetén békeszerető, igazságos, optimista, nincs benne semmi harciasság. Ha valamiért küzdenie kellene, inkább elhagyja az egészet. Nagy emberbarát, minden szociális, karitatív munkát szívesen elvállal. Szeret ajándékozni és ajándékot kapni.

Ha  a Neptunusz vagy a Jupiter stresszelt a horoszkópban, abban az esetben a Halak szülötte szélsőséges, nem ismer mértéket, esetleg sokat iszik-eszik, mulatozik. Hiú, beképzelt, pazarló, de nem jószívűségből, hanem könnyelműségből. Tud nagyon szűklátókörű, és nagyképű, sőt képmutató is lenni. Vallásosságában pedig fanatikus. Ateizmus nagyon ritkán fordul elő e jegy szülöttei között, inkább csak színlelheti azt. A Neptunusz nagyon érzékeny bolygó, így szülötte is túl érzékeny, félénk ember. Csak ritkán fordul elő közöttük erős akaratú: ha erős Marsa van. Könnyen befolyásolható, jó és rossz irányban egyaránt.

A Halak jegyű embernek a narkotikumokkal nagyon kell vigyáznia, mert hajlama van a narkózis megkedvelésére, gyakran nem tud róluk leszokni. Egyébként is a szokások rabja (Neptunusz = nikotin). A testi szenvedélyek leküzdhetők, a lelkiek nagyon nehezen. Finoman kell hát bánni vele, a  brutalitás épp az ellenkező hatást váltja nála ki! A Halak jegyében született ember intenzív szerelmi életet él, kell neki egy másik ember, mert nem szeret egyedül élni, de ha megöregszik, és a horoszkópja is ezt mutatja, erős stresszhatásokra reagálva magánykedvelővé válik  –  kifejezetten keresi a magányt. Ha nagyon rossz bolygóállásokat találunk a Halak jegyében született ember horoszkópjában, akkor sajnos nem lesz hűséges természetű, ez nála nem erkölcstelenség, egyszerűen nem tud nemet mondani, nincs akarata. A jó Halak horoszkóppal rendelkező embernek vannak művészi hajlamai, poétikus lélek, a Neptunusz nagy fantáziavilágot szül. Minden művésznek erős Neptunusz található a horoszkópjában. A Halak jegyű ember szívesen segít, sok benne az együttérzés, a legtöbb ápoló ebből a típusból kerül ki. Ha jó a képlet, akkor jó munkaerő annak ellenére, hogy kényelemszerető. Ám ha rossz a horoszkóp, úgy a Halak jegyű ember nagyon lusta, változékony és felelőtlen is lehet. Ha valakit szeret, azzal szemben "vak"  –  a  szimpátia és antipátia egyaránt különösen erős hatással van rá.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top