Mosolygó csillagok

2010. 09. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az időjárástól függetlenül, amit a kezdődő ősz magával hoz, ezen a héten minden a Nap körül forog majd. Nemcsak azért, mert belép a Mérleg jegyébe, hanem jóval inkább az foglalkoztat bennünket, hogy szemben fog állni a Jupiterrel és az Uránusszal. Ezenkívül a Plútóval is kellemetlen kapcsolatba kerül.

Mindenki könnyebben ébred majd, ha a Nap bemosolyog az ablakán. Hasonlóan alakul ez asztrológiai szempontból is. Befolyása alatt elevenebbnek érezhetjük magunkat, és olyannak mutatjuk magunkat, amilyenek vagyunk. Ez különösen akkor sikerülhet, amikor a Nap a sármos Mérleg jegyében jár. Ahol fény van, sajnos árnyék is van. A Nap a hét elején először a Jupiterrel és az Uránusszal fog találkozni. Ez lendületről gondoskodik, és optimizmusra hangol. A Jupiter arra buzdít bennünket, hogy túlzásokba essünk. A túlzott lelkesedéstől a nyugodtabb emberek is egyszerre kiszámíthatatlanná válhatnak, szeszélyesnek mutatkoznak, vagy nagyzási hóbort lesz rajtuk úrrá. Ahogyan a Nap kegyetlenül minden porszemet láthatóvá tesz, vasárnap,  amikor a Plútóval összevész, sajnos számos konfliktust generál majd.

Amit eddig diszkréten a szőnyeg alá söpörtünk, azzal most szembesíthetnek. Ez lehet az autó régóta esedékes javítása, amely megakadályoz egy tervbe vett kirándulást, vagy egy rokon, aki családon belüli hibákat vet a szemünkre. Maradjunk nyugodtak, az irányváltoztatáshoz soha sincs késő.

Hétfő

A növekvő Hold a Vízöntő jegyében vezet be bennünket az új hétbe. Délután együtt fog állni a Neptunnal, emiatt eléggé érzékenyek leszünk. Ezzel egy időben a Hold késő estig szünetelni fog. A hosszú Holdszünet a Hold és a Neptun együttállásával együtt álmodozóvá varázsol bennünket. Ha határidős munkáid vannak, nagyon meg kell erőltetned magad. A fontos dolgokat legjobb, ha mindjárt délelőtt elintézed, így később kreatív feladatokhoz is hozzákezdhetsz.

Kedd

A Hold a Halak jegyében ébred, pozitív módon kapcsolódik a Marshoz és a Vénuszhoz, de késő este összevész a Merkúrral. A Nap szemben áll a Jupiterrel, és sajnos szemben áll az Uránusszal is. Nehéz előre megmondani, mi minden történhet, mert az Uránusz nagyon kiszámíthatatlan. Készülj arra, hogy többször meg kell szakítanod a szokásos rutinodat. A spontaneitás és a nyíltság lesz a kulcs ahhoz, hogy jól érezd magad. Ha terveidet keresztül is húznák, nem biztos, hogy ez negatívan érint majd téged.

Szerda 

A Hold még mindig a Halak jegyében rekedt. Fantáziádnak szárnyakat ad és együttérzővé tesz. Ezzel egy időben növekszik a visszavonultság és a csend iránti igényed. A tegnapi szembenállások még éreztetik hatásukat. Maradj rugalmas, és főleg bevásárló útjaidon ügyelj nagyon arra, hogy anyagilag ne terheld meg nagyon magad. Tartsd az estét magad számára szabadon, és meditálj vagy csendes zene mellett engedj gondolataidnak szabad áramlást.

Csütörtök

A Nap kora reggel belép a Mérleg jegyébe. A Hold a Jupiter mellé áll szorosan, de előbb vesz egy mély levegőt. A Kos jegyében délben lesz teljes a Telihold. Különböző energiák fognak hatni rád, ez nemcsak belső nyugtalanságot okoz, hanem a tűrőképességed is alacsonyabb lesz, mint máskor. Legjobb, ha a fontos megbeszéléseket elhalasztod, és nem tervezel túl sok mindent erre a napra. Próbáld meg tehermentesíteni magad.

Péntek

Végre egy nap, amikor nagyobb dolgok nem történnek. A Hold a Kos jegyében áll, és erősíti a mozgásigényedet. Élénknek érzed magad, öntudatosnak, és úgy érzed, hegyeket tudnál megmozgatni. Ma nem sok problémára kell készülnöd, kivéve, ha nem akarsz fejjel menni a falnak, vagy valamilyen abszolút dolgot szeretnél megvalósítani. Amilyen gyorsan elvégzed a feladataidat, bőven marad időd a sportolásra, legyen ez akár egy séta a friss levegőn. A kedvesedre is fordíts több időt. 

Szombat

A Hold a Kos jegyében áll. Lendületesen kezdődik a nap, de délután már fordul a kocka, a Hold és a Neptun mosolyognak egymásra, de a Hold szünetet tart, késő estig pihenni fog. Mindjárt délelőtt intézd el a fontosabb dolgokat, akár otthon, akár a kertben. Később nehéz lesz még megmozdulnod is. Nyugodtan megengedhetsz magadnak egy lusta délutánt, vagy hívj vendégeket vacsorára.

Vasárnap

Ismét a Nap lesz, aki nehezíti a levegővételt. A Plútóval veszekszik és konfliktusokat támaszt. Ezt erősíti sajnos a Hold a Bika jegyében, mert szemben áll a Marssal és a Vénusszal. Könnyen lehet, hogy valaki a családodból magyarázatot követel tőled valamire. Ne kezdj mindjárt védekezni, először hallgasd meg, mit szeretne tőled. Ha makacs vagy, akkor nem jutsz előbbre, ha szükséges, ismerd be a hibádat és a legnagyobb nyugalommal ígérd meg, hogy a jövőben másképpen lesz.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189-185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top