Mutasd a szád

2010. 02. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szád elárulja az értelmi képességeidet, érzéseidet, egyéniségedet, sőt az egészségedről is felvilágosítást ad. A felső ajkaid mutatják az adottságaidat, míg az alsó ajkaid azt tükrözik, hogyan tudod megvalósítani vágyaidat, terveidet.

Ha a felső ajkad vastagabb, mint az alsó, akkor érzelmekben gazdag, nagyvonalú ember hírében állsz, jól tudsz szónokolni, szeretsz enni-inni, szereted a szerelmet és a művészeteket. Könnyeden veszed az életet, nem rágódsz, nagyon jól tudsz uralkodni magadon, és nagyon tudsz szeretni.

Ha a felső ajkad vékonyabb, mint az alsó, akkor önálló vagy, nagyon  talpraesett, kitűnő a beszédkészséged, ragyogóan tudod szórakoztatni az embereket. Vonzó vagy és érzéki, bár társadhoz hasonlóan te sem vagy mindig hűséges.

Ha a felső és az alsó ajkad is ugyanolyan vastag, akkor szenvedélyes vagy, lelkesedő, érzelmes, finom jellem, aki vállalja a kockázatokat.

Ha a két ajkadat elválasztó vonal egyenes, akkor nagy benned a tudásszomj, rendkívüli az intelligenciád, nem szabad veled vitatkozni, mert ragaszkodsz a saját álláspontodhoz. A szerelemben is inkább az eszed irányít.

Ha az alsó és a felső ajkadat elválasztó vonal hullámos, akkor rendkívüli önbizalommal rendelkezel, fogékony vagy mindenre, érdekel a világban sok minden. Az anyagi biztonságod megteremtésén fáradozol, szeretsz szerepelni, és beszédkészséged sem hagy kívánnivalót maga után.

Ha ajkaid egyik oldalon kicsit ferdék, akkor nagyon szeretsz beszélgetni, néha nem riadsz vissza a füllentéstől sem. Nem sokáig szeretsz hosszan maradni egy kapcsolatban, szereted a kalandokat.

Ha az ajkaidat összekötő vonal két széle felfelé kanyarodik, akkor optimista ember vagy, akit az apróságok is tudnak boldogítani. Nem sokáig maradsz egyedül, mert derűs kisugárzásod vonzza az embereket. Nagyon jól tudsz alkalmazkodni bárkihez, és bármihez, képzeleted is jól működik. Ha az erősebbik  nemhez tartoznál, akkor szereted a telt keblű hölgyeket, ha a női oldalt képviseled, akkor szereted a szenvedélyes testi szerelmet, főleg reggel.

Ha az alsó és a felső ajkaidat összekötő szájszél lefelé görbül, akkor gondterhelt lehetsz, és sokszor inkább pesszimista, de lehet, hogy gyomorbántalmak, vagy emésztési zavarok gyötörnek. Lehet, hogy úgy érzed, senkire sem számíthatsz, és úgy érzed, keményen kell küzdened az érvényesülésért.

Ha a szájad és az orrod közötti két vonal összetart, akkor erős érzelmeid vannak, szenvedélyes vagy, temperamentumos, érzékeny vagy mások érdekeire.

Ha a szájad és az orrod közötti két vonal inkább széttart, akkor fegyelmezett ember vagy, tudsz uralkodni magadon, céltudatos vagy, kalandvágyó, és nem támasztasz hatalmas igényeket.

Ha a szájad és az orrod közötti két vonal párhuzamosan fut, akkor szeretsz töprengeni a dolgokon, megbízható vagy, figyelmes, kerülöd a kockázatokat, és a változásokat.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top