Művész Donnánk újra

2009. 11. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mivel november 6-án nem dolgoztam, így gondoltam egyet és elmentem Ózdra a kiállítást megnyitójára, ami nagy élmény volt számomra és szeretném ezt megosztani most minden Donna társammal.

Már a megérkezésem is nagy élmény  volt, hisz Zsóka és István úgy vártak engem az  buszállomáson, mintha már  régen ismertük volna egymást, pedig csak itt a Donna oldalán találkoztunk előtte.  

A kiállítás megnyitója nagyon kellemes események sorozata volt. Zsóka foglalkozását tekintve óvónő és  kis csemetéi nagyon kedves műsorral kedveskedtek a jelenlévő közönségnek. Tovább fokozván a megnyitó színvonalát, hogy a művésztársak közül volt, aki csodás hangjával kápráztatott el bennünket ebből az alkalomból. Végül pedig a művésznő életútját és munkásságát méltató festőművész nagyon kedves szavai nyerték el a tetszésünket.

Nagyon tetszettek a kiállított képek, témájukat és színvilágukat tekintve is gyönyörűek. Sok képet már a művésznő Donnán lévő albumából ismeretem, de egy kicsit másképpen hatnak, amikor valóságban látjuk. Csak azt tudom mondani, hogy aki teheti nézze meg, mert  nagyon szép esztétikai élményt nyújtó kiállítást láthat. Sőt még esetleg karácsonyi ajándékot is választhat a képek közül, mert egészen baráti áron hozzá lehet jutni.  

 

Én csak gratulálni tudok Barta Zsókának és további sok-sok szép alkotás létrejöttét kívánom  szeretettel. Valamint köszönöm, hogy láthattam a kiállítást.

- Hegedűsné Aranyos Ildikó -

A Donna szerkesztősége szintén szeretettel gratulál Barta Zsókának! És külön köszönet Hegedűsné Aranyos Ildikónak a fenti sorokért!

Előzmények:

$$3672$$

$$4939$$  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top