Nicole Kidman duplázik?

2010. 03. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színésznőről Peter Lindbergh készített fotósorozatot az olasz Vogue számára, és a képek annyira jól sikerültek, hogy a férfiaknak szóló L’uomo Vogue is felhasználta őket „Crazy for Women” témájához.   Nicole Kidman mellett még olyan hírességek is helyet kaptak a magazin hasábjain, mint Diane Kruger, Eva Mendes, Lindsay Lohan és Jessica Alba.

Míg a nőknek szóló Vogue fotóin Nicole hosszú és rövid hajjal egyaránt feltűnik, addig a férfi kiadásba került képeken egy démoni nőt láthatunk hatalmas hajzuhataggal. Nicole két énje így mintha a hajhossza által lenne elhatárolható, csakúgy mint legújabb filmjében a Nine-ban, ahol egy hosszú hajú olasz dívát alakít, aki amikor színt vall, megszabadul a póthajától.

A hatást fokozandó, Nicole rövid hajjal csupa hétköznapi pózban látható, telefonál, szöveget memorizál és szépítkezik, míg a hosszú, dús hajhoz meztelenség és fekete bársonykesztyű dukál.

Nicole haja lehet hosszú, vagy rövid, a 43 éves színésznő még mindig remek formában van. Kritikusai szerint azonban az utóbbi időben túlságosan sok szépészeti beavatkozáson esett át, és elveszette arca valódi karakterét.

Tény, hogy a színésznő ajkai így 50 felé vastagabbak mint bármikor, de kislányos bája még így sem tűnt el teljesen. Nicole mindig képes a megújulásra, és színésznőként is rengetegszer bizonyított már. Ameddig a botox nem bénítja le teljesen az arcidegeit, addig nagyon szívesen nézzük és hallgatjuk őt, és nincsenek ezzel máshogy az olaszok sem!

- Erdélyi Zsófia -

Forrás: www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top