További hozzávalók:
4 fejessaláta-levél
4 meghámozott, négybe vágott paradicsom
4 keményre főzött, négybe vágott tojás
10 kimagozott, fekete olajbogyó
8 szardella filé
1 evőkanál vágott bazslikom
Egy tálban összekeverjük az ecetet, a mustárt, a citromlét, a sót, a borsot és az olajat. Az öntet 1/4-ét a burgonyára locsoljuk és 1 órára a hűtőbe tesszük. Összekeverjük a hagymát a zöldbabbal és az öntet 1/4-ét ráöntjük és ezt is behűtjük 1 órára. Majd összekeverjük a babot a burgonyával. A fejessaláta leveleit tányérokra helyezzük és a fenti salátából mindegyikre azonos mennyiséget teszünk. Paradicsommal, tojással, olajbogyóval és szardellával díszítjük. A díszítésre is locsolunk az öntetből, majd végül megszórjuk bazsalikommal és tálaljuk.
Kapcsolódó fórum:
$$f1646$$
$$f26$$
$$f864$$