Padlizsánkrém

2008. 10. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 3-4 nagy padlizsán, 1 közepes vöröshagyma, 1 nagy tejföl, 1/2 üveg majonéz, só, bors.

A padlizsánt megmosom, leszárítom és egyenként alufóliába tekerem, villával megszúrkálom, sütőben 30-35 percig sütöm. Megvárom amíg kicsit kihűl, majd ledarálom a vöröshagymával együtt, utána keverem bele a majonézt, a tejfölt, a sót és a borsot. Hűtőszekrényben tartom és pirítós kenyérrel, zsemlével tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen  Boros Sándornak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top