Paris Hilton rágóguminak nézte #br# a kokaint

2010. 08. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Las Vegas, péntek éjszaka, nem sokkal éjfél előtt. A járőrök egy Cadillac Escalade mellett hajtanak el, melyből marihuána illat terjeng. A járműben ülő nő kétségbeesetten próbálja felhúzni az ablakot. Késő. A rendőrök megállítják az autót. Igazoltatják a benne ülőket, a sofőrt Cy Waitst és barátnőjét, Paris Hiltont.

Az igazoltatás során egy aprócska csomag esik ki Paris retiküljéből. Kokain, állapítják meg a hozzáértők. 0,8gramm, nem tűnik nagy mennyiségnek, de ahhoz elég, hogy drogbirtoklásért 4 évre leültessék. A 29 éves örökösnő persze mentené, ami menthető. Bulizni voltak, a retikül nem az övé, kölcsönkérte az egyik barátjától. Állítja, észre se vette a börtönnel kecsegtető csomagocskát. Először. Később megváltoztatja a vallomását. Látta a csomagot, de azt hitte, rágógumi.

Amennyiben kiderül, hogy a kokain Parisé volt, a szőkeség akár négy év börtönt is kaphat. Ám nem lesz könnyű menet rábizonyítani a bűnösségét, hiszen Vegas legjobb ügyvédje, David Chesnoff védi. A Hilton lány számára egyébként már nem ismeretlen fogalom a rács mögött csücsülés. 2007 nyarán 23 napot hűsölt ittas vezetésért. Szabadulása után Larry Kingnek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy ezen idő alatt elgondolkozott, és úgy döntött, felhagy a botrányos életvitellel, inkább jótékonykodni kíván, gyermeksegélyezésre, mellrák és szklerózis multiplex kutatásra szeretne pénzt gyűjteni. Jó ideig úgy is festett, sikerült visszafognia magát, ám az idei futball vb Brazília-Hollandia meccse után ismét aggasztó hírek érkeztek felőle. Marihuána birtoklás gyanújával őrizetbe vették, de végül ejtették a vádakat.

 Az igazoltatás közben készült rendőrségi fotó

A hétvégi ügy meghallgatását október 27-re írta ki a kerületi ügyész. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Képek forrása: Daily Mail



Szerző

donna.hu



Scroll to Top