Pihenés a babával?

2009. 07. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tévedés lenne azt gondolni, hogy egy babával nem lehet nyaralni menni, az a fontos, hogy „bababarát” helyet keressünk!

A Hotel Karos SPA, mely Zalakaros központjától nem messze fekszik, baba apartszobákkal várják a látogatókat, melyet minden földi jóval felszereltek, ami csak egy gyermeknek elengedhetetlen a szórakozáshoz. Ezek a Spa Superior babaszobák hálóból és kihúzható kanapéval berendezett nappalival rendelkeznek, melyen két gyerek tökéletesen elfér. A fürdőszobákhoz nagyméretű sarokkád és zuhanyfülke található.

 

A baba apartszobákban van babaágy ágyneművel, pelenkázó fürdőkáddal, cumisüveg melegítő, szagközömbösítő pelenkatartó, WC szűkítő, WC fellépő és játszószőnyeg. Minden baba apartszoba remek játékokkal van felszerelve, melyek a csöppség szórakozását szolgálják, mint a hintás pihenőszék, a zenélő állatfarm, a vidám állatparádé, valamint a csibés játékkarikák.

A szülők pihenéséről a wellness szolgáltatások gondoskodnak, mint a különféle arckezelések, masszázsok, esztétikai és aromás élményfürdők – kültéri és beltéri úszómedencék, örvény- és pezsgőfürdő, a kicsiknek pancsoló -, kéz- és lábápolás, alternatív mozgás- és masszázsterápiák. Ezeken kívül szabadidős és egészségmegőrző mozgásformákat is kínálnak, speciális tornák, aquatréningek, szakedzőikkel felfedezheti a látogató kerékpárral a csodálatos környéket is.

A szálloda számos egyéb programmal is várja a testileg és szellemileg is felfrissülni vágyókat, a kikapcsolódást különböző szórakoztató műsorok is segítik, mint például táncbemutató, bűvészshow, utcazene és lézershow, a gyerekek szórakozósáról pedig animátorok gondoskodnak: kacsatánc a kávézóban, homokvárépítő verseny, kincskeresés a szálloda kertjében.

Látogass el a Hotel Karos SPA-ba, és ne hagyd otthon a csemetéket sem!

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top