Pontgyűjtő játék!

2010. 04. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Játékszabályzat: A Donna cikkeiben véletlenszerűen tűnik fel Bukfenc, a tacskó képe április 27. (kedd) és május 3. (hétfő) között mindennap, felhasználónként egyszer. (Tehát attól, hogy mások megtalálták már a kutyát, Te is megszerezheted a saját jutalmad naponta.) A plusz pontok begyűjtéséhez nem elég megtalálni a cikket, amiben feltűnik, hanem rá is kell kattintani a kutyus képére. Ha így teszel, a rendszer bónuszt vesz figyelembe, és ezt a  játék lezárásakor hozzáadja a pontjaidhoz.
Fontos tudni, hogy Bukfenc minden felhasználó esetén máshol kerül elő és mindennap változtatja helyét, de mindig az utolsó két hónap cikkei között található meg. (Random generátor határozza meg a pillanatnyi helyét.)
 Ez a kutyus veszett el, keresd meg a honlap cikkei között!
A kutyusért kapható bónusz nem fix szám, hanem naponta változik, és a felhasználó pillanatnyi pontjaitól is függ az értéke. (Ez azért van így, mert ha kikötnénk, hogy Bukfenc minden esetben például 1000 pontot ér, az a kevés ponttal rendelkező felhasználóknak sokat kedvezne, de egy ötcsillagos Donnának szinte semmit nem jelentene.)
A játék végén azok között, akik mind a hét napon megtalálták Bukfencet, három darab értékes nyereménycsomagot sorsolunk ki!
Sok szerencsét a kutatáshoz! Donna Csapat


Szerző

donna.hu



Scroll to Top