Az optimista Bika

2010. 04. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Gondolom, sokszor mondták már neked, hogy naiv vagy. Na és? Ez lehet, hogy csak az irigység jele.

Téged egy nagyon fontos dolog különböztet meg a többi embertől, mégpedig az, hogy te szilárdan hiszel abban, hogy mindenben és mindenkiben lehet valami jót is találni. Még az elszenvedett kudarcok sem tudnak elrémíteni, mert minden vereségből képes vagy tanulni.

A jelmondatod: bátraké a világ. Természetesen neked sem sikerülhet minden, de soha sem adod fel, és kétséges esetekben nagyon sokszor nekifutsz a dolgoknak, újra és újra megpróbálod, hátha sikerül. És sikerül!

Sikered receptje, hogy pontosan tudod, mire vagy képes, és azt is tudod, mire nem szabad vállalkoznod. Ezért sosem vállalsz el többet, nem veszel több feladatot a hátadra, mint amennyit elbírsz, amennyit fel is tudsz dolgozni.

Lehet, hogy mások szemében ezért kényelmes embernek tűnsz, és ez igaz is, hiszen a túlzott erőfeszítéseket, amennyire csak lehet, elkerülöd. Ez sajnos azzal is járhat, hogy többször mégy el a lehetőségeid mellett, mint kellene.

Sokkal többet érnél el, ha akarnád. Ami első pillantásra hátránynak tűnik, a valóságban előny a számodra, mivel nem tervezed túl magad, mindig marad elegendő játéktered a spontán döntésekre.

Az unalom szó nem szerepel a szótáradban.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top