Hozzávalók: egy nagy adag brassói apró pecsenye, egy csomag makaróni tészta, tartármártás, reszeltsajt. A Brassóit a szokott módon elkészítjük. De nem sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz. Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.
Nagyon finom és egy kicsit más, mint a megszokott brassói. Próbáljátok ki!
Köszönjük szépen Matusinkáné Tóth Editnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!