Hozzávalók: 30 db palacsinta, 20-25 dkg őrölt, cukrozott dióbél, 1 üveg sárgabarack lekvár, 0,4 dl tejföl.
A palacsintákat megsütjük. Hatosával összetekerjük és kb. 1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk. Ezt szétszedve beleszórjuk egy jénai tálba. (Ez úgy fog kinézni, mint a széles metélt tészta) Rászórunk darált diót, Pöttyökben rátesszük a lekvárt, majd ugyanígy a tejfölt. Utána jöhet a következő sor. Ezt addig csináljuk, míg az alapanyagok el nem fogynak. A végén betesszük a sütőbe és egy kicsit átsütjük.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Gyöngyösi Ágnesnek, továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!