Hozzávalók: 1,5 dl cukor 3 dl liszt 4 tojás (a fehérje habnak felverve) 3 db répa reszelve 1 db alma reszelve 1 kiskanál szódabikarbóna fél csomag sütőpor 1 kiskanál fahéj 1, 5 dl olaj A hozzávalókat összekeverjük, kikent tortaformában 180 fokon kb. 50-60 perc alatt megsütjük. Amíg hűl, elkészítjük a vanília krémet: 6 tojás sárgája 20 dkg cukor 2 cs. vaníliás puding 6 dl tej 1 cs. vaníliás cukor.
Megfőzzük a pudingot, még melegen beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Ha kihűlt 25 dkg Rama margarinnal kikeverjük. A kihűlt tortát kettévágjuk és a vanília krémmel megtöltjük. Külsejét is vanília krémmel habzsák segítségével tetszés szerint díszítjük.
Köszönjük szépen Babóthné Bátki Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.