Ropi

2010. 01. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Összedolgozunk 30dkg lisztet,1 tojássárgáját, 15 dkg vajat, 1db tömlős krémsajtot és 2 kávéskanál sót.
Ropi vastagságúra nyújtjuk.
A kinyújtott tésztát ráfektetjük egy sütőlemezre,vagy tepsi hátuljára. Megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk pirított szezámmaggal. Ezután egy hosszú pengéjű késsel tetszőleges méretű ropikat vágunk és előmelegített sütőben kb.180 fokon 15-20 percig sütjük.

Köszönjük szépen Filepné Riczu Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top