Hozzávalók:
30 dkg liszt 10 dkg dió 1 teás kanál sütőpor 12 dkg cukor 1 cs. vaníliás cukor csipet só 20 dkg margarin 1 tojássárgája 2-3 kanál rum aroma
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, tetszés szerinti vastagságúra nyújtjuk /én inkább vékonyabbra szoktam /, linzer karika formával kiszúrjuk és olajjal átkent tepsire rakjuk, majd sütjük. Ha megsült, baracklekvárral összeragasztjuk és tetejét porcukorral meghintjük.
Nagyon finom, omlós a tésztája!
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Zsebéné Éva, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.