Rumos diós linzer

2010. 06. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

30 dkg liszt 10 dkg dió 1 teás kanál sütőpor 12 dkg cukor 1 cs. vaníliás cukor csipet só 20 dkg margarin 1 tojássárgája 2-3 kanál rum aroma

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, tetszés szerinti vastagságúra nyújtjuk /én inkább vékonyabbra szoktam /, linzer karika formával kiszúrjuk és olajjal átkent tepsire rakjuk, majd sütjük. Ha megsült,  baracklekvárral összeragasztjuk és tetejét porcukorral meghintjük. 

Nagyon finom, omlós a tésztája!

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Zsebéné Éva, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top