Hozzávalók: 40 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 20 dkg margarin, fél citrom leve,1-1dl tej és tejföl,1 tojás,só. A krémhez: 12 dkg vaj, 3 kockasajt, 2 evőkanál tejföl,só. A díszítéshez: 15 dkg trappista vagy más kemény reszelhető sajt.
A tésztához a tejben az élesztőt felfuttatjuk, és a többi alapanyaggal összegyúrjuk, hogy könnyen nyújtható legyen. 30 percig pihentetjük, majd ujjnyi vastagra nyújtjuk. Kiszaggatjuk úgy, hogy mindig 1 sima, 1 pedig a közepén kilyukasztott pogácsa legyen. Ezeket felvert tojással megkenjük, összeragasztjuk, és megsütjük. A krém hozzávalóit jó alaposan kikeverjük, minden pogácsa közepébe egy halmot rakunk, és a tetejüket reszelt sajttal meghintjük. Isteni finom!- és nagyon mutatós!
Köszönjük szépen Rimpflné Szabó Magdolnának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.