Ami elromolhat, az el is romlik…

2009. 12. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kedden sokan tapasztalták, hogy nem működik a Donna. Ráadásul nem csupán rövid kiesésről volt szó, mint máskor, amikor a rendszeres karbantartási munkák miatt nem elérhető oldalunk, hanem órákig hiába próbáltatok belépni.

Az egyik legrosszabb dolog történt: megsérült a Donna.hu adatbázisa.

A gondot szakembereinknek sikerült megoldaniuk, ám az újraindításkor kiderült, hogy az adatbázis egy része elveszett! Minden adatról készül ugyan backup, ám jelen esetben ez is sérülést szenvedett. Létezik egy program, amely képes helyreállítani a sérült részeket, ám ez az összes meglévő eseményt 2009. 09. 22-től kezdve a szavazások és a levéltörzsek adatait hibásnak ítélte meg: ezek mind törlődtek! Az elért pontokat sikerült visszaállítani a 2009. 12. 05-ös állapotokra.

A Donna.hu csapata nevében szeretnénk elnézést kérni mindenkitől ezért a kellemetlenségért. Olyan hiba keletkezett, amiről senki nem tehet, ami előfordul, ahogy Murphy első törvénye kimondja: „Ami el tud romlani, az el is romlik…”

Kárpótlásul még ezen a héten egy új funkció kerül a Donnára, amely segítségével el tudjátok menteni a belső levelezéseiteket.

A Donna.hu csapata



Szerző

donna.hu



Scroll to Top