Sajtos kosár

2010. 01. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Tészta:
30 dkg liszt, pici só, 1 egész tojás, 1 doboz (2 dl) tejföl Összegyúrni, kinyújtani, megkenni 10 dkg vajjal (Rama) és feltekerni mint a bejglit. Egy éjszakára hűtőbe tenni. Másnap vékonyra kinyújtani, kiszaggatni és kis kosárkába téve a következő tölteléket tenni bele.
 Töltelék:
20 dkg trappista sajt reszelve, pici só, 1 egész tojás, 4 csapottkanál liszt, 1 tejföl vagy tejszín.h Forró, előmelegített sütőben kisütni.

Köszönjük szépen Juhászné Juditnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top