Hozzávalók: fél kg rétestészta, fél kg sajt, fél kg sonkás szalámi, negyed kg gomba és olaj a tepsi és a tészta megkenéséhez.
Az az igazság,hogy a saját készítésű burek tészta sokkal jobb, de nagyon időigényes.
A kész rétestésztát három részre osztom. Megkenem a tepsit olajjal és kettesével rakom a tésztákat és mindig olajozom (így nem ragadnak össze). Amikor elfogy az egyharmad mennyiségű tészta, akkor fele tölteléket rászórom (előzőleg összevágtam a szalámit, a gombát és lereszeltem a sajtot). Rakom tovább a tésztákat, közben olajozok és a kétharmad tészta után ismét jön a töltelék. Végül a maradék tésztával befedem, jólmeglocsolom olajjal és kb fél óra alatt készre sütöm. Lehet hozzá ketchupot adni vagy jogurttal fogyasztani.
Jó étvágyat hozzá mindenkinek!
Köszönjük szépen Bakos Elvirának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!