Sajtos-tejszínes csirkecomb

2008. 06. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 6 db csirkecomb só,liszt, pirospaprika, Reszelt trappista sajt, Tejszín 2 dl Elkészítés: A csirkecombokat besózzuk. A liszthez, annyi pirospaprikát keverünk,hogy rózsaszín legyen,(úgy mint ha halat sütnénk), majd abban is megforgatjuk a húsdarabokat. Aztán tepsibe rakjuk a húsokat és a tejfölt alá, illetve ráöntjük a húsra. Ha kisebbek a húsok vagy csirke alsó combból készítjük, akkor kb.30 percig, ha nagyobbak, akkor 40-50 percig kell sütni, úgy, hogy alufóliával letakarjuk a tepsi tetejét. Majd, ha eltelt a sütési idő, levesszük róla az alufóliát és a reszelt trappista sajttal megszórjuk (ízlés szerint), majd kb.5-10 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt jól ráolvadjon. Köretként bármilyen módon készített rizst vagy krumplipürét is adhatunk. Elkészítési idő: 60 perc

Köszönjük szépen Dobra Beatrixnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top