Steiner Kristóf és barátja egybekelnek

2011. 03. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Steiner Kristóf körül felpörgött az élet, ez nem vitás. Jelenleg éppen Londonban tanul, és miközben divatlapoknak ír és új feladatára, a legújabb magyar zenecsatorna, a MusicPlus főszerkesztői posztjára koncentrál teljes erővel, végre magánélete is révbe ért.

Bár saját bevallása szerint is sokat veszekedtek párjával, Mathannal, előfordult, hogy hosszabb-rövidebb időre szakítottak is, épp ez az, ami ráébresztette őket, mennyire szeretik egymást. Úgy döntöttek, egész életüket együtt szeretnék leélni.

Kristóf a Borsnak mondta el: izraeli származású orvos barátjával már évekkel ezelőtt eljegyezték egymást, de eddig nem hordta a gyűrűt. Most szeretné ezzel is erősíteni összetartozásukat, így az ékszer újra felkerült a kezére.

Steiner Kristóf (1982. február 19.) újságíró, szinkrondramaturg, a magyar Viva Tv zenecsatorna volt műsorvezetője és szerkesztője, aki színészként is dolgozik. Rendszeresen publikál a Cosmopolitan, Fashion Street, HBO Star és PEP! magazinokban, filmkritikái az Exit magazinban olvashatók. 2008 tavasza óta a PEP! magazin felelős szerkesztője, N. Forgács Gábor Álom.net című filmjében társíróként működött közre. Első könyve, a Gumimatrac a Gangeszen a Jaffa kiadó gondozásában jelent meg. Forrás: Wikipédia

Az egyébként újságíróként, műsorvezetőként és színészként egyaránt a helyét megálló Kristóf a hamarosan induló zenecsatornáról annyit mondott, egy teljesen más irányt fog képviselni, mint a konkurencia. Hisznek benne, hogy a tizen-, huszonéves fiatalok érdeklődése nem csak a celebek melltérfogatáig terjed, hanem komolyabb témák is foglalkoztatják őket. A csatorna kulturális kínálatával és igényes zenéjével ezt az irányvonalat igyekszik majd követni.

Fotó: Facebook



Szerző

donna.hu



Scroll to Top