Számoljon le a foltokkal!

2011. 06. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A terhességi foltok, májfoltok és hasonló bőrproblémák kis méretük ellenére is rengeteg bosszúságot tudnak okozni. A megfelelő készítmény használatával azonban bőrtípustól függetlenül is elbánhatunk velük.

A terhességi foltok gyakran bukkannak fel a várandósok arcán, különösen az első terhesség esetén szoktak jelentkezni, nem kis bosszúságot okozva. Eltüntetni őket nem mindig egyszerű, hiszen a kezelések hatékonysága nagyban függ a bőrtípustól és egyéb tényezőktől.

Az első bőrgyógyászok által kifejlesztett márka, a Clinique erre is tud egy kiváló megoldást. Az Even Better Clinical biztonságosan és kényelmesen használható, és hatékonyan birkózik meg a foltokkal. A bőrgyógyászok által kifejlesztett termék ideális olyan esetekben is, amikor a bőr nem reagál jól más bőrtónusjavító kezelésekre.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy hatása a piacvezető receptköteles készítményekével vetekszik. Mindössze napi kétszeri használatra van szükség, valamint fényvédő termék alkalmazására, és az eredmény igen látványos lesz.

 

Kíváncsi további részletekre? Látogasson el a www.clinique.hu oldalra, ahol még több információhoz juthat az Ön számára legmegfelelőbb megoldásról.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top