Szandikát kizárták a Való Világból

2011. 02. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki követi a Való Világ negyedik szériáját, annak már nem kell bemutatnunk a Plasztikcica Szandikát. A műsor elején nyilvánvalóan azért szavazták be, mert izgalmas és pikáns szórakozást vártak tőle, amit az első időkben meg is kapott a közönség.

Szandika nem szégyellős. Hogy is lehetne az, hiszen már évek óta bevallottan a testéből él, ő maga úgy fogalmaz: elcsavarja a pasik fejét, azok meg fizetnek.  A sztriptíztáncos lány nem titkolja élete részleteit. Az egyetlen dolog, amit igazán szeret, az a lovaglás. Korán elköltözött otthonról, mivel nem jött ki jól édesapjával, egy ideje pedig pártfogójával, Sanyival él együtt, aki láthatóan jól ismeri a lányt, bár állításuk szerint nincs és soha nem is volt köztük semmi.

Szandika bekerülésekor néhány hétig abszolút hozta a karaktert, amit vártak tőle: vetkőzött, kacérkodott, néha kissé közönségesen viselkedett és 24 órában káromkodott, de egy valamire senki sem számított. A lányról napok alatt bebizonyosodott, hogy cseppet sem ostoba, ahogy azt sokan gondolták róla. A riportszobai színvallásaiból és a villabeli vitákban vállalt szerepéből gyorsan kiderült, sok esetben ez a 20 éves, önbizalomhiányát plasztikák sorával orvosló, egyszerű, mégis szerethető lány az egyetlen, akinek helyén van az esze és a szíve.

 

Néhány napja azonban, ahogy azt mi is megírtuk, Szandiban elszakadt valami, az esti összefoglalókból is jól látszott, nem találja a helyét, visszahúzódott, gyakran nem csinál mást, csak dohányzik és alszik. Volt egy nagyobb kiborulása is, amiről aztán a csatorna nem beszélt túl sokat, rengeteg kérdőjel maradt, de ekkor már biztosan lehetett tudni, hogy valami nincs rendben.

A dolog ezen a héten csúcsosodott ki, ugyanis Szandika feladni látszott a játékot, semmilyen közös feladatban nem volt hajlandó részt venni annak ellenére, hogy a villa szabályzata egyértelműen kimondja, a feladatokban való részvétel kötelező, a szabály megszegése kizárást von maga után. A héten a szerkesztők már többször figyelmeztették is a lányt, aki nemcsak hogy elutasította a játékokban való részvételt, de gyakran durván beszólt a héten a villába látogató tanároknak is, akik megpróbálták rendre inteni.

A műsor kreatív felelőse a Velvetnek nyilatkozott. Elmondta, hogy a pohár ott telt be, amikor Szandika csütörtök reggel előző bejelentésének megfelelően nem volt hajlandó felkelni, így az órákon sem vett részt. A tanárok megpróbálták ugyan meggyőzni, ám Szandika őket is letorkolta. A műsor szerkesztőinek ekkor lett elege: a délután folyamán beküldtek egy levelet, melyben közölték Szandika kizárásának tényét, amit persze óriási dráma követett. Az RTL Klub felhívta Szandi pártfogóját, Sanyit, hogy a lánynak ne egyedül kelljen távoznia, ő azonban kért egy utolsó esélyt: hadd beszéljen a lánnyal, hiszen ő az egyetlen, aki észhez tudja téríteni. Mivel Rubin Kristóf úgy gondolja, Szandika valójában nem akarta elhagyni a villát, csak önfejűségét és önsorsrontó természetét bizonyítván feszegette határait, ezért a csatorna engedélyezte, hogy Sanyi beszélhessen vele, Szandika pedig eldöntse, marad vagy megy. (Nyilván az RTL Klubnak sem jön jól, ha a húzóműsorukból kiszáll az egyik legérdekesebb, legkedveltebb karakter.)

A dráma jól végződött. Szandika kijelentette, hogy maradni szeretne és megígéri, ezek után minden játékban részt vesz. Kíváncsian várjuk, betartja-e ígéretét, ugyanis Rubin is megígért valamit: Szandikának nincs több esélye, a következő szabályszegésnél muszáj mennie.

Fotók: valóvilág.hu, Google



Szerző

donna.hu



Scroll to Top