Szeretnél forgatni Katy Perryvel?

2010. 08. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ez a felhívás nem csalás és nem ámítás, hanem így várják azon vállalkozó kedvű magyarok jelentkezését, akik éreznek magukban némi tehetséget…  Ez a szereplési lehetőség pedig Firework című klipjében lesz, és mindezt a Deutsche Telekom és leányvállalatai teszik majd lehetővé. Elegendő hozzá egy videós pályázatot elkészíteni táncos vagy énekes produkcióval, és beküldeni azt. Ezután pedig sorsolás útján lehet bekerülni az említett klipbe.
  Katy Perry részéről nagyon nemes gesztus, ahogyan a tehetségek felfedezéséről vélekedik: „Meggyőződésem, hogy mindenkiben bujkál egy szikra, és ebből a szikrából keletkezhet tűzijáték is.” Ha pedig valaki elég rátermettséget, zenei hallást, vagy táncérzéket tudhat magáénak, nincs mást tenni, mint kamerát ragadni, és elindulni a hírnévhez vezető úton Katy Perry közvetítésével!
Katy Perry egy mindössze 25 éves amerikai énekesnő, aki Kaliforniából származik. Leginkább a pop és rock műfajában tevékenykedik, és nem más zenék kötődnek nevéhez, mint a California Gurls, I Kissed a Girl, Hot N Cold vagy a Thinking of You. 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top