Szilvával, sajttal, sonkával töltött rántott hús

2009. 03. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy nagyon finom rántott húst szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Készíthető karajból, csirke vagy pulyka mellfiléből. Idénytől függően szilvabefőttet is lehet használni.

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A levétől lecsöpögtetett szilvát, sajtot, sonkát a hús egyik felére ráhelyezzük, és összehajtjuk a húst. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő forró olajban kisütjük. Nagyon jó hozzá a rizs, a krumplipüré, a sült krumpli.

Próbáljátok ki, nagyon finom! Kedves egészségetekre!

Köszönjük szépen Gáspárné Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top