Egy nagyon finom rántott húst szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Készíthető karajból, csirke vagy pulyka mellfiléből. Idénytől függően szilvabefőttet is lehet használni.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A levétől lecsöpögtetett szilvát, sajtot, sonkát a hús egyik felére ráhelyezzük, és összehajtjuk a húst. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő forró olajban kisütjük. Nagyon jó hozzá a rizs, a krumplipüré, a sült krumpli.
Próbáljátok ki, nagyon finom! Kedves egészségetekre!
Köszönjük szépen Gáspárné Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!