Tavaszi harmónia

2009. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A testünk olyan, mint egy hangszer, melyet nap mint nap  újra kell hangolni ahhoz, hogy  jól tudjon működni. Hiszen csak épp testben tud épp lélek lakozni.   Erre szolgál a jóga, mely ismét harmóniát teremt. A gyakorlatok során átmozgatjuk testünket, nem kapkodó, végigvitt mozdulatsorokkal. A jóga előnye, hogy bárki végezheti korra való tekintet nélkül. Mindenki annyit, és annyira csinál, amennyi megfelel életkorának, egészségi állapotának. Mivel a gyakorlatokat zömmel csukott szemmel, befelé figyelve végezzük, nincs szükség arra, hogy összehasonlítsuk magunkat, és még a gyakorlatok során is stresszt szívjunk magunkba azzal, hogy de én nem vagyok elég rugalmas, hajlékony, nem tudom. Mindenki minden tud, lényeg, hogy befelé figyelve élvezzük a mozgást, a létezést, a lélegzést. A rendszeres jóga, és légzés harmonizálja, egyensúlyba hozza szervezetünket, és sok pozitív változást hoz(hat).

Tapasztalja meg Ön is. 2009. ápr. 20-ától  hétfőnként  este fél 7 -től  1.5 órás INGYENES bemutatót tartunk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Budapest II. ker. Csipke út l6, 32-es csengő. Megközelíthetőség BKV a Moszkva tér / Várfok utcai megállótól / 128-as busz végállomása.

Art of Living Az Élet Művészete Magyarországi Közhasznú Alapítvány www.aolhungary.5mp.eu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top