Te bírnád a kiképzést?

2011. 03. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lassan vége a katonai hétnek a villában, pedig rég szórakoztunk már ilyen jól, ráadásul igaza volt a kiképzőtiszteknek: akár egy ötperces edzés alatt is sok minden kiderülhet az emberről. Nézzük, ki hogyan vizsgázott katonaságból és emberségből a hét eddigi eseményeinek fényében.

Éva

Kezdjük rögtön a legrosszabb katonával. Éva elképesztő önzőségről tesz tanúbizonyságot a héten, ami nyilván sok nézőnél is éppúgy kiverte a biztosítékot, mint a lakóknál. Igazi renitens, akiről nem lehet eldönteni, miért viselkedik ennyire csúnyán társaival. Az egyik percben azt gondoljuk, valójában nem is érti, mi történik körülötte, nem fogja fel, hogy nem magának, hanem társainak árt szabályszegéseivel. Máskor viszont úgy érezzük, nagyon is tisztában van tetteinek súlyával, direkt kiprovokálja a bajt. Hogy miért tenne ilyet, arra még nem sikerült rájönnünk. Így bizonyítja bátorságát vagy egyszerűen csak lázad?

Alekosz

Láthatóan nagyon élvezi ezt a hetet. Az elejétől kezdve figyeljük működését, egyetlen feladat során sem tanúsított akkora fegyelmet és mutatott olyan elszántságot, mint a katonai hét során. Még felmentése ellenére, lázas betegen is csinálja, amit kell. Ennek köszönhetően már rajparancsnoki pozícióban van. Hogy hozzáállása szimpatikus lehet mindenki számára, ahhoz nem fér kétség, valahol mégis hátborzongató a viselkedése. Béci fogalmazta meg jól a héten: egyre inkább úgy tűnik, a Görög Csődör akkor érzi magát a legjobban, ha szerepet játszhat, mellyel száz százalékosan igyekszik azonosulni.

 

Anikó

Rosszkislány Anikó hozza a formáját, számunkra nem szolgált semmi újjal. Szokásához híven mindenre egy ötéves gyerek reakcióival válaszol. A fegyvereket nagyon érdekesnek találja, mert lehet velük „tyúzni”, a cipő viszont töri a lábát. Ejnye-bejnye, irgum-burgum teringette! Az összefoglalók tanúsága szerint megtalálta viszont új áldozatát, a Napraforgó most éppen Kócos felé fordult. Alekosz szerint egyenesen behálózza Évát, aki viszont az eddigi tapasztalatok ellenére sem tesz semmit ez ellen.

Jerzy

Továbbra sem eszével tűnik ki a tömegből a Szépfiú, már ha egyáltalán kitűnik valamivel. A feladatokat rendre ellátja, közben nem sokat beszél, legfeljebb csak Évával pöröl, érthető okokból, a szőke lány kipécézte magának. Jerzyről az új információ, hogy agyserkentő tablettákat szed engedéllyel, ám a villa kiképzőtisztjei szerint nem sok eredménnyel.

Gigi

Gigi a jó katona, aki rögtön az első nap után meg is kapja kitüntetését, magasabb rangba léphet. (A szerkesztők persze jó érzékkel Hit és Becsület László arcát mutogatják az előléptetés pillanataiban, mit szól vajon a háborúviselt nagy ember, hogy nem ő kapja a dicséretet.) Ezenkívül nem sok minden történt Szexmunkás Gigivel a katonai hét alatt. Béci továbbra is bármikor nyugodt szívvel oltja le, amit a lány egyre kevésbé visel jól. Az embereket a hátuk mögött kibeszélni, az persze nagyon megy!

 

Béci

Ha már szó esett róla, legyen ő a következő. Gettóarc Béciről is kiderült néhány új dolog. Azt már tudtuk, hogy a terhelést jól bírja, a feladatokkal nincs is baj, ám az engedelmességgel annál inkább. Ráadásul az is érdekes adalék a fiúról, hogy mikor saját szabályszegése miatt büntették az egész csapatot, duzzogás és hiszti közben nem nagyon foglalkozott ezzel, ám ha őt büntetik valaki más miatt, az bizony nem marad szó nélkül. Ennek ellenére Béci is bizonyított, hiszen konfliktusaikat félretéve helyettesítette Alekoszt az éjszakai őrségben, amivel egyúttal Évának is sikerült beintenie, hiszen a Kócos bosszúból választotta legjobb barátját az őrségre, terve azonban Bécinek köszönhetően kudarcba fulladt.

Laci

Hit és Becsület Laci hozza a tőle elvártakat, dolgozik keményen, ha kell, társai helyett is magára vállalja a feladatokat, amitől végre egy kissé szimpatikussá válhat mindenki szemében, az enyémben legalábbis azzá vált. Nem bohóckodik, nem pofázik vissza, nem szeg szabályt. Erre láthatóan még egy valódi kalasnyikovval sem lehetne rávenni. A bajtársaira vigyáz és mindig azt csinálja, amit mondanak neki. Ilyen egy jó katona.

Te bírnád a kiképzést?

Fotók: valovilag.hu

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top