Tenyeredben a horoszkópod – a hüvelykujj

2011. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vénusz-domb a tenyerünkön a hüvelykujjunk alatt helyezkedik el. Hüvelykujjunk pedig felfedheti egész egyéniségünket.

Hüvelykujjunk aránya, fejlettsége egyenes arányban van az életerőnkkel. Ha valakinek nagyon gyengén fejlett a hüvelykujja, egyéniségén, jellemén, fizikai erőnlétén bizony van mit javítania.

Ha egy hölgynek nagy és erős hüvelykujja van, utalást kapunk arra, hogy tulajdonosa jellemében túlteng a férfias vonás. Az ilyen hüvelykujjal rendelkező hölgyek talpraesettek, határozottak és döntésképesek.

Ha nagyon kicsi a hüvelykujj a hölgy kezén, az utal arra, hogy nagyon romantikus, gyermekszerető a kéz tulajdonosa, de sajnos nagyon befolyásolható is.

Megvizsgálhatjuk más szempontból is a hüvelykujjat, például hajlékonysága alapján. Akinek a hüvelykujja nagyon hátrahajlik, jókedvű, sőt jó humorú ember, akinek jól vág az esze is. Ha valakinek a hüvelykujja kicsit vagy nagyon rövid, és amellett vastag is, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy a kéz tulajdonosa könnyen izgalomba jön és szenvedélyesen tud szeretni.

Ha valakinek nem hajlékony a hüvelykujja, az azt mutatja, hogy a kéz tulajdonosa is nehezen hajlítható, makacs ember, valószínűleg önfejű.

Vizsgálódjunk a hüvelykujj körömpercénél. Ha valakinek a hüvelykujján az ujjához képest túl hosszú a körömperce, a kéz tulajdonosa inkább magára hallgat, mint mások véleményére, nagyon szívós, kitartó ember. Ha ez a körömperc emellett feltűnően erős, vaskos, az azt mutatja, hogy tulajdonosa nehezen alkalmazkodik vagy egyenesen képtelen másokhoz alkalmazkodni. Nem igazán hallgatja meg mások véleményét, sőt figyelembe sem veszi a körülötte élők igényeit. Ha nem sikerül akaratát keresztülvinnie, akkor elveszíti érdeklődését, és depresszív állapotba kerülhet.

 

Maradjunk a hüvelykujj körömpercénél. Ha egy kézfejen a hüvelykujj körömperce a tenyértől kifelé hajlónak látszik, akkor számíthatunk arra, hogy a kéz tulajdonosának nem annyira fontosak az anyagi javak.

Most zárjuk össze az ujjainkat, a lehető legszorosabban. Hüvelykujjunkat is igyekezzünk a mutatóujjunkhoz szorítani, és így vizsgáljuk most meg a hüvelykujjunkat.

Ha ebben a tartásban a hüvelykujjunk eléri a mutatóujjunk második ízpercét, akkor ebből arra következtethetünk, hogy hosszú ideig egészségesek tudunk maradni, annál egészségesebbek, minél erősebb a hüvelykujjunk.

Ha ez a hüvelykujjunk nem egészen simul a tenyerünkhöz, hanem kicsit „megcsavarodik”, az azt mutatja, hogy hajlamosabbak vagyunk a kialvatlanságra, az aggódásra, illetve a fejfájásra.

Ha úgy látjuk, hogy a hüvelyujjunkon lévő ujjpercek a többi ujjunkon található ujjpercekhez képest nagyon rövidek, akkor többször ellenőriztessük a vérnyomásunkat, és egy évben legalább egyszer keressük fel a kardiológust.

  Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top