Üdítő Sztárportré

2010. 11. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A manapság mindent elöntő bulvártengerben üdítő szigetként van jelen egy olyan fórum, ahol a hangsúly az értékekre, valós érdemekre helyeződik. Ez a Sztárportré dióhéjban, melynek az országban párját ritkító tartalmán kívüli másik különlegessége, hogy nem egy adott médiumon keresztül jut el hozzánk.

A Molnár Szabolcs által készített sztárinterjúkat 18 rádiócsatorna sugározza az ország minden pontján, valamint a Sztárportré.hu weboldalon is meghallgathatók a beszélgetések. Így a 2007-ben elhunyt, szárnyai alól számos neves operaénekest és a könnyűzenében is ismert előadót útjára indító énekpedagógus, Sík Olga emléke előtt tisztelgő vallomások is egykori tanítványaitól. "Pillanatok alatt egy nyitott könyv lettem előtte. Valahogy éppen ez az egyik legjobb módszer, mert a hangszerünk a torkunkban van, és ahhoz, hogy hozzá tudjon szólni, nyúlni, nekünk szoros, jó barátságban kellett lennünk. Nekem elmondta, hogy nagyon szerette a férfiakat, imádta a férjét, de annál jobban nem érezte magát, mint amikor - még fiatalabb korában - énekelt, és nagyon jól sikerült egy áriája. Olga néni azt mondta, hogy egy énekesnő csak akkor kész énekesnő, amikor meghalt. Addig mindig törődni kell a hangszerrel, és tanulni kell, tovább fejlődni." – emlékszik vissza Csepregi Éva Olga nénire.

A teljes interjú, melyben Csepregi Éván kívül Sárközi Anita, László Boldizsár, Fekete Tímea és Barabás Miklós osztják még meg velünk gondolataikat Sík Olgáról, ITT hallgatható meg a Sztárportré.hu-n.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top