Valentin-nap édes kettesben!

2011. 02. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan szidják a Valentin-napot, mint csupán az ajándékokról szóló fogyasztási ünnepet, míg mások nagy örömmel vetik bele magukat a vásárlásba és a meglepetések kiötlésébe. Az ajándéknak nem feltétlenül kell kézzel foghatónak lennie, sokkal izgalmasabb, ha kedvesedet egy felejthetetlen élményben részesíted!

Az egyik legszebb Valentin-napi ajándék, ha kedveseddel a megszokott környezetet hátatok mögött hagyva, egy romantikus helyen töltitek a szerelmesek ünnepét. Egy olyan alkalomról van szó, amikor mindazt elmondhatod és kimutathatod párodnak, amit az egész éves munka és hajtás közben esetleg elmulasztottál.

A gyulai Corvin Hotel a tökéletes célpont, ha romantikus alkat vagy és filmbe illően, a hétköznapokból kiszakadva, meghitten szeretnéd tölteni pároddal az idei Valentin-napi hétvégét. Szobátokat meglátva még inkább eluralkodik majd bennetek a romantikus hangulat: érkezéskor ajándék erdélyi bor, az ágy körül szétszórt rózsaszirmok várják a párokat, míg a vacsorát gyertyafényben, édes kettesben költhetitek el a szobában, ha épp ahhoz van kedvetek. Ha szeretnéd kipihenni magad és későn, akár délben ágyban reggelizni, az sem baj, éljetek a lehetőséggel!

Kössétek össze a Valentin-napot az aktív pihenéssel és kikapcsolódással! Egy romantikus éjszaka után a méltán neves Gyulai Várfürdőben áztathatjátok magatokat, majd kézen fogva barangolhattok hazánk egyik legszebb városában, mely megannyi izgalmas látnivalót rejt magában. Fedezzétek fel őket együtt!

Böngésszetek a Nektek tetsző ajánlatok és akciók között: www.corvin-hotel.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top