Hozzávalók egy személyre: 2 db kacsatojás nagyságú burgonya, 2 szelet tarja, fűszerek, liszt, só, sajt, ketchup, mustár, szalonna.
A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk. A tarjaszeleteket jól kiklopfoljuk, enyhén besózzuk, egy tálkába 1 bögre lisztet szitálunk, mindenféle-fajta fűszert a lisztbe elkeverünk. Ebbe a fűszeres lisztbe beleforgatjuk a tarjaszeleteket, majd vékonyan mustárral megkenjük.
A hússzelet közepébe helyezzük a megpucolt burgonyát, hústűvel összefogjuk, tetejére szalonnacsíkot és sajtot helyezünk. Enyhén meglocsoljuk ketchuppal. Sütőbe tesszük, fél óra múlva lehet felszolgálni a vendégeknek.
Köretnek párolt zöldségfélék (kukorica, borsó, sárgarépa, brokkoli) ajánlatosak. Próbáljátok ki, a legközelebbi vendéglátásnál, vendégeitek nem fognak csalódni. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Sepsi Szilviának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.